Broilerin fileepihvi maissihiutalekuorrutuksella | Paisti ja fileet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Broilerin fileepihvi maissihiutalekuorrutuksella

Broilerin fileepihvi maissihiutalekuorrutuksella

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kuorruta broileripihvit rapeilla maissihiutaleilla ja kypsennä uunissa. Pihvien kanssa maistuu jogurtista sekoitettu simppeli sinihomejuustokastike.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kananmuna
2 dl
maissihiutaleita (gluteenittomia)
1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
Suolaa

sinihomejuustokastike

2 dl
maustamatonta jogurttia
150 g
(1 ps) sinihomejuustomurua
2 tl
limemehua
ripaus rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Kuivaa fileepihvit talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

4 kpl
Broilerin fileepihviä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2

Vatkaa kananmunan rakenne rikki syvällä lautasella. Hienonna maissihiutaleet kulhossa esimerkiksi perunasurvimella. Lisää öljy ja suola maissihiutalemuruun. Pyörittele broilerinfileet ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa.

1 kpl
Kananmuna
2 dl
maissihiutaleita (gluteenittomia)
1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
Suolaa
3

Laita fileepihvit leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa kypsiksi (sisälämpötila 75 astetta) noin 30–40 minuuttia.

4

Valmista kastike pihvien kypsyessä. Sekoita jogurtti, ¾ sinihomejuustosta, limemehu ja pippuri keskenään. Ripottele loppu homejuusto broileripihvien päälle. Tarjoa pihvit kastikkeen ja esimerkiksi uunikasvisten tai salaatin kanssa.

ripaus rouhittua mustapippuria
2 tl
limemehua
150 g
(1 ps) sinihomejuustomurua
2 dl
maustamatonta jogurttia

Vinkki: Oikaise ja jätä kananmuna pois. Kasta fileepihvit suoraan maissihiutalekuorrutteessa ja painele kuorrutetta fileiden pintaan.

Resepti:
Minna Saarni, Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1948

465

20,5 g

8,8 g

21,8 g

2,8 g

2,0 g

46,8 g

2,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli