Säädä uuni 200 asteeseen. Kuivaa fileepihvit talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vatkaa kananmunan rakenne rikki syvällä lautasella. Hienonna maissihiutaleet kulhossa esimerkiksi perunasurvimella. Lisää öljy ja suola maissihiutalemuruun. Pyörittele broilerinfileet ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa.
Laita fileepihvit leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa kypsiksi (sisälämpötila 75 astetta) noin 30–40 minuuttia.
Valmista kastike pihvien kypsyessä. Sekoita jogurtti, ¾ sinihomejuustosta, limemehu ja pippuri keskenään. Ripottele loppu homejuusto broileripihvien päälle. Tarjoa pihvit kastikkeen ja esimerkiksi uunikasvisten tai salaatin kanssa.
Vinkki: Oikaise ja jätä kananmuna pois. Kasta fileepihvit suoraan maissihiutalekuorrutteessa ja painele kuorrutetta fileiden pintaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
465
1948
20,5 g
8,8 g
21,8 g
2,8 g
2,0 g
46,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli