Hienonna ja paahda pekoni pannulla. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi, lisää jauhelihaseokseen mausteiden kanssa. Kääntele hetki.
Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi sekä mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
355
1486
28,8 g
10,8 g
2,5 g
1,8 g
0,8 g
21,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 tl Juustokuminaa,
1 tl Timjamia,
1 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli