Cowboyn jauhelihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jauhelihakastike pekonilla ja pavuilla

Cowboyn jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tuhti cowboyn jauhelihakastike viimeistellään pekonilla ja pavuilla. Tarjoile riisin tai perunan kera.

Ainekset

4 kpl
Pekoniviipaletta
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Timjamia
1 kpl
(410/ 220 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
(200 g) paseerattua tomaattia
1 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna ja paahda pekoni pannulla. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi, lisää jauhelihaseokseen mausteiden kanssa. Kääntele hetki.

Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi sekä mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1486

355

28,8 g

10,8 g

2,5 g

1,8 g

0,8 g

21,0 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Timjamia,

1 dl Vettä,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli