Fenkoli-homejuustosalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fenkoli-homejuustosalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Muhkeiden makujen täyttämä salaatti syntyy rapeasta fenkolista, hapokkaasta omenasta ja täyteläisestä homejuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Pakastettuja mustaherukoita
1 kpl
(150 g) sinihomejuustoa
2 kpl
Fenkolia
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
(70-100 g) rucolaa
1 kpl
(70 g) pekaanipähkinöitä

OMENAVINEGRETTI

1 dl
Omenamehua
4 rkl
Omenaviinietikkaa
3 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
2 tl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Ota herukat pakastimesta. Murenna juusto. Suikaloi fenkoli ja lohko omenat ohuiksi. Yhdistä fenkolit ja omenat isossa kulhossa. Purista sitruunan mehu päälle. Lisää rucola.

Paahda pähkinöitä kuumalla kuivalla pannulla 2 minuuttia. Anna jäähtyä ja lisää salaattiin. Sekoita hieman sulaneet herukat ja juusto joukkoon.

Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi ja kaada salaattiin juuri ennen tarjoilua.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2017
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g91 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja10 g41 g
Energiaa kj1157 4627
Energiaa kcal277 1106

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan mehu

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g91 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa16 g63 g
Kuituja10 g41 g
Energiaa kj1157 4627
Energiaa kcal277 1106

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan mehu

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.