Ota herukat pakastimesta. Murenna juusto. Suikaloi fenkoli ja lohko omenat ohuiksi. Yhdistä fenkolit ja omenat isossa kulhossa. Purista sitruunan mehu päälle. Lisää rucola.
Paahda pähkinöitä kuumalla kuivalla pannulla 2 minuuttia. Anna jäähtyä ja lisää salaattiin. Sekoita hieman sulaneet herukat ja juusto joukkoon.
Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi ja kaada salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
277
1157
15,8 g
1,8 g
22,8 g
19,0 g
10,3 g
4,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan mehu,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli