Gluteenittomat mustikkamuffinit - Yhteishyvä

Gluteenittomat mustikkamuffinit

Gluteenittomat mustikkamuffinit
Kappaleita
12
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Gluteenittomat muffinssit valmistuvat helposti tällä reseptillä ja maistuvat kahvipöydässä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Soijamaitoa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Sulatettua laktoositonta margariinia
2 1/2 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 dl
Perunajauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 - 2 dl
Mustikoita

Näin teet

1

Sekoita soijamaito ja sokeri. Lisää sulatettu margariini sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.

2 dl
Soijamaitoa
1 1/2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Perunajauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Sulatettua laktoositonta margariinia
2 1/2 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
2

Lisää mustikat ja nostele taikina kevyesti sekaisin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

1 - 2 dl
Mustikoita
3

Anna muffinien jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Kuvat
SOK
Julkaistu: 23.1.2007
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa