Gluteenittomat mustikkamuffinit
Ainekset
Valmistus
Säädä uuni 200 asteeseen. Sekoita kasvijuoma ja sokeri. Sulata margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä kasvijuoma-sokeriseos, margariini ja kuivat aineet. Anna taikinan turvota 10 minuuttia. Lisää mustikat taikinaan kevyesti nostellen.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista muffineja uunissa noin 20 minuuttia.
Anna muffinien jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
121
506
3,8 g
1,3 g
19,8 g
12,9 g
0,9 g
0,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl jauhoseosta (gluteenitonta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli