Graavilohi italialaisittain
Ainekset
LISÄKSI
Näin teet
Sipaise laakea tarjoilulautanen kevyesti öljyllä. Levitä lohiviipaleet lautaselle.
Raasta parmesaani hyvin hienoksi. Hienonna tilli. Sekoita parmesaaniraaste, tillisilppu ja smetana. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Lisää kastikenokareita sinne tänne lohen päälle.
Koristele parmesaaniraasteella, tillillä ja roseepippureilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 9 g |
Proteiinia | 7 g | 44 g |
Rasvaa | 15 g | 87 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 714 | 4284 |
Energiaa kcal | 171 | 1024 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
50 g parmesaanijuustoa
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl raastettua sitruunan kuorta
1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
1 tl roseepippureita
muutama tillinoksa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 9 g |
Proteiinia | 7 g | 44 g |
Rasvaa | 15 g | 87 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 714 | 4284 |
Energiaa kcal | 171 | 1024 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
50 g parmesaanijuustoa
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl raastettua sitruunan kuorta
1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
1 tl roseepippureita
muutama tillinoksa