Sipaise laakea tarjoilulautanen kevyesti öljyllä. Levitä lohiviipaleet lautaselle.
Raasta parmesaani hyvin hienoksi. Hienonna tilli. Sekoita parmesaaniraaste, tillisilppu ja smetana. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Lisää kastikenokareita sinne tänne lohen päälle.
Koristele parmesaaniraasteella, tillillä ja roseepippureilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
171
714
14,5 g
6,7 g
1,5 g
1,5 g
—
7,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
50 g parmesaanijuustoa,
1 rkl sitruunamehua,
0,5 tl raastettua sitruunan kuorta,
1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna,
1 tl roseepippureita,
muutama tillinoksa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli