Sipaise laakea tarjoilulautanen kevyesti öljyllä. Levitä lohiviipaleet lautaselle.
Raasta parmesaani hyvin hienoksi. Hienonna tilli. Sekoita parmesaaniraaste, tillisilppu ja smetana. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Lisää kastikenokareita sinne tänne lohen päälle.
Koristele parmesaaniraasteella, tillillä ja roseepippureilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
714
171
14,5 g
6,7 g
1,5 g
1,5 g
—
7,3 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
50 g parmesaanijuustoa,
1 rkl sitruunamehua,
0,5 tl raastettua sitruunan kuorta,
1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna,
1 tl roseepippureita,
muutama tillinoksa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli