Graavilohi italialaisittain - Yhteishyvä

Graavilohi italialaisittain

Graavilohi italialaisittain
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Graavilohella on aina sijansa joulupöydässä. Tarjoa se tänä vuonna suomalais-italialaiseen tyyliin carpacciona. Tyylikäs alkuruoka syntyy nopeasti valmiista graavilohiviipaleista.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
(2pkt a 150g) graavilohiviipaleita
50 g
parmesaanijuustoa
1 kpl
(ruukku) tilliä
120 g
(1 prk) smetanaa
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
raastettua sitruunan kuorta

LISÄKSI

1 - 2 rkl
parmesaanijuustoa raastettuna
1 tl
roseepippureita
muutama tillinoksa

Näin teet

1

Sipaise laakea tarjoilulautanen kevyesti öljyllä. Levitä lohiviipaleet lautaselle.

300 g
(2pkt a 150g) graavilohiviipaleita
2

Raasta parmesaani hyvin hienoksi. Hienonna tilli. Sekoita parmesaaniraaste, tillisilppu ja smetana. Mausta sitruunan mehulla ja kuoriraasteella. Lisää kastikenokareita sinne tänne lohen päälle.

50 g
parmesaanijuustoa
1 kpl
(ruukku) tilliä
120 g
(1 prk) smetanaa
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
raastettua sitruunan kuorta
3

Koristele parmesaaniraasteella, tillillä ja roseepippureilla.

muutama tillinoksa
1 tl
roseepippureita
1 - 2 rkl
parmesaanijuustoa raastettuna
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 4.12.2018
Muokattu: 4.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia7 g44 g
Rasvaa15 g87 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj714 4284
Energiaa kcal171 1024

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 50 g parmesaanijuustoa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 0.5 tl raastettua sitruunan kuorta

  • 1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna

  • 1 tl roseepippureita

  • muutama tillinoksa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia7 g44 g
Rasvaa15 g87 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj714 4284
Energiaa kcal171 1024

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 50 g parmesaanijuustoa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 0.5 tl raastettua sitruunan kuorta

  • 1 - 2 rkl parmesaanijuustoa raastettuna

  • 1 tl roseepippureita

  • muutama tillinoksa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.