Grillattu hunajameloni ja mascarponevaahto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattu hunajameloni ja mascarponevaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hunajamelonia voi myös tarjota grillissä kuumennettuna. Melonin mieto maku saa potkua sitruuna-hunajaliemestä.

Ainekset

1 kpl
Hunajameloni
1 1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Juoksevaa hunajaa
100 g
Mascarponejuustoa
1 kpl
(2,5 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puolita meloni, poista siemenet ja leikkaa meloni kuorettomiksi lohkoiksi. Pane lohkot grilliin ja valele hunajalla maustetulla sitruunamehulla. Vatkaa kastike vaahdoksi ja kääntele joukkoon mascarpone.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

708

169

7,5 g

4,8 g

20,5 g

20,5 g

0,8 g

3,5 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (2,5 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli