Grillattu hunajameloni ja mascarponevaahto
15 min
4 Annosta
Hunajamelonia voi myös tarjota grillissä kuumennettuna. Melonin mieto maku saa potkua sitruuna-hunajaliemestä.
Ainekset
Valmistus
1
Puolita meloni, poista siemenet ja leikkaa meloni kuorettomiksi lohkoiksi. Pane lohkot grilliin ja valele hunajalla maustetulla sitruunamehulla.
1 kpl
Hunajameloni
3 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 kpl
Sitruunan mehu
2
Vatkaa kastike vaahdoksi ja kääntele joukkoon mascarpone.
2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g
Mascarponejuustoa
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|Muokattu: 24.8.2021
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
235
982
13,3 g
8,5 g
25,0 g
25,0 g
0,8 g
3,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli