Grillattu porsaanfilee
Ainekset
Valmistus
Hiero lihan pintaan suolaa ja mustapippuria. Silppua rosmariini. Sekoita kaikki mausteet keskenään. Sujauta liha muovipussiin ja kaada marinadi perään. Puristele pussia niin, että liha maustuu kauttaaltaan. Pane pussi kulhoon ja kulho jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Grillaa lihaa mieluiten kupugrillissä noin 20 minuuttia, välillä kääntäen. Anna hetki vetäytyä ja leikkaa sitten viipaleiksi. Tarjoa lisänä grillattuja kasviksia Myös uunissa kypsennetyt varhaisperunat ja ananasraita tai maissisalsa sopivat lisäkkeiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.