Grillattu possunfilee
Ainekset
Valmistus
Poista lihasta kalvot. Hiero fileen pintaan suolaa ja mustapippuria. Sekoita kaikki muut ainekset marinadiksi. Laita liha muovipussiin ja kaada marinadi perään. Sulje pussi ja kääntele pussia niin, että liha maustuu kauttaaltaan. Pane pussi kulhoon ja kulho jääkaappiin pariksi tunniksi.
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista. Grillaa kokonaista fileetä välillä kääntäen niin kauan, että lihan sisälämpötila grillilämpömittarilla mitattuna on 70 astetta. Se vie noin 20 minuuttia. (Jos sinulla ei ole mittaria, tarkista lihan kypsyys leikkaamalla lihaan pieni viilto.)
Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi. Tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
274
1148
11,8 g
3,0 g
5,0 g
4,8 g
—
37,3 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli