Grillatut kasvikset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut kasvikset

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa purjoa
2 kpl
Munakoisoa
4 kpl
Kesäkurpitsaa
5 kpl
Paprikaa

marinadi:

2 dl
Öljyä
1 dl
Soijakastiketta
1 dl
Hunajaa
7 - 10 kpl
Valkosipulin kynttä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele purjot siten, että ne mahtuvat kattilaan. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Pese munakoisot, kesäkurpitsat ja paprikat. Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa. Halkaise paprikat, poista siemenet ja paloittele paprikat. Sekoita marinadin ainekset ja kaada kastike kasvisten joukkoon. Grillaa kasvikset lajike kerrallaan. Voit grillata kasvikset myös halsterissa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.