Kuori porkkanat. Leikkaa ne ja kesäkurpitsa noin 1 ½ cm:n paksuisiksi tikuiksi. Paloittele sellerinvarret.
Mausta öljy srirachalla ja suolalla. Grillaa kasvistikkuja 5 minuuttia, sivele öljyllä ja jatka grillaamista pari minuuttia.
Valmista dippi. Sekoita sinihomejuusto kermaviiliin. Kuori ja murskaa valkosipuli. Lisää valkosipuli, sitruunamehu ja mustapippuri kastikkeeseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
709
169
14,0 g
6,0 g
4,3 g
4,0 g
0,7 g
6,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 kpl sellerinvartta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli