Kuori porkkanat. Leikkaa ne ja kesäkurpitsa noin 1 ½ cm:n paksuisiksi tikuiksi. Paloittele sellerinvarret.
Mausta öljy srirachalla ja suolalla. Grillaa kasvistikkuja 5 minuuttia, sivele öljyllä ja jatka grillaamista pari minuuttia.
Valmista dippi. Sekoita sinihomejuusto kermaviiliin. Kuori ja murskaa valkosipuli. Lisää valkosipuli, sitruunamehu ja mustapippuri kastikkeeseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
169
709
14,0 g
6,0 g
4,3 g
4,0 g
0,7 g
6,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 kpl sellerinvartta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli