Grillatut paprikat

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Mausta paprikat välimerelliseen tapaan valkosipulilla ja timjamilla. Viimeistele halkaistut grillipaprikat murennetulla vuohenjuustolla ja grillaa maltillisella lämmöllä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpaprikaa
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rkltimjamia hienonnettuna
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria rouhittuna
2 rkloliiviöljyä
180 g(1 pkt) vuohen valkohomejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, hienonna timjami. Jaa valkosipulit ja timjami paprikoiden sisälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta öljy paprikoille ja lisää paloiteltu vuohenjuusto paprikakuppeihin.

    MääräAinesosa
    4 kplpaprikaa
    2 kplvalkosipulinkynttä
    2 rkltimjamia hienonnettuna
    1/2 tlsuolaa
    1/2 tlmustapippuria rouhittuna
    2 rkloliiviöljyä
    180 g(1 pkt) vuohen valkohomejuustoa
  2. 2

    Grillaa paprikoita suoralla lämmöllän eli suoraan lämmönlähteen päällä noin 5 minuuttia. Siirrä ne sitten epäsuoraan lämpöön. Grillaa, kunnes paprikat ovat pehmenneet sopivasti ja juusto sulanut.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä