Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, hienonna timjami. Jaa valkosipulit ja timjami paprikoiden sisälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta öljy paprikoille ja lisää paloiteltu vuohenjuusto paprikakuppeihin.
Grillaa paprikoita suoralla lämmöllän eli suoraan lämmönlähteen päällä noin 5 minuuttia. Siirrä ne sitten epäsuoraan lämpöön. Grillaa, kunnes paprikat ovat pehmenneet sopivasti ja juusto sulanut.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
269
1126
22,0 g
9,8 g
6,5 g
5,5 g
2,5 g
10,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli