Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut paprikat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta paprikat välimerelliseen tapaan valkosipulilla ja timjamilla. Viimeistele halkaistut grillipaprikat murennetulla vuohenjuustolla ja grillaa maltillisella lämmöllä.

Ainekset

4 kpl
paprikaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
180 g
(1 pkt) vuohen valkohomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista siemenet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, hienonna timjami. Jaa valkosipulit ja timjami paprikoiden sisälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta öljy paprikoille ja lisää paloiteltu vuohenjuusto paprikakuppeihin.

4 kpl
paprikaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
timjamia hienonnettuna
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
180 g
(1 pkt) vuohen valkohomejuustoa
2

Grillaa paprikoita suoralla lämmöllän eli suoraan lämmönlähteen päällä noin 5 minuuttia. Siirrä ne sitten epäsuoraan lämpöön. Grillaa, kunnes paprikat ovat pehmenneet sopivasti ja juusto sulanut.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 23.6.2005
|
Muokattu: 11.5.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

269

1126

22,0 g

9,8 g

6,5 g

5,5 g

2,5 g

10,8 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli