Grillatut paprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut paprikat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Valkosipuli ja yrtit -hapatettua kermavalmistetta (créme bonjour)
12 - 16 kpl
Kirsikkatomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja halkaise paprikat. Pese tomaatit. Nosta paprikanpuolikkaiden sisään maustekermavalmistetta ja 3 - 4 kirsikkatomaattia jokaiselle puolikkaalle. Grillaa miedolla lämmöllä, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.