Nosta ruodottomat haukifileet uunivuokaan ja mausta suolalla, valkopippurilla sekä sitruunanmehulla. Kaada päälle ruokakerma.
Sulata voi. Sekoita voin joukkoon korppujauhot, muna ja juustoraaste. Levitä kuorrute fileiden päälle.
Kypsennä vuokaa 200 asteessa 20‒25 minuuttia kalan paksuudesta riippuen. Koristele persiljalla tai tillillä.
Vinkki: Saat ruoasta gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia korppujauhoja. Voit korvata hauen jollain toisella vaalealla kalalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
379
1587
20,8 g
11,0 g
6,8 g
2,3 g
0,3 g
40,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua persiljaa tai tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli