Hapanimelä hedelmäkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hapanimelä hedelmäkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Tlk (n.300g) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 tl
Peruna- tai maissitärkkelysjauhoja
3 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Worcestershirekastiketta tai 2 rkl grillauskastiketta
1/2 rkl
Viinietikkaa
Valko- tai mustapippuria
1 - 2 rkl
Hunajaa

lisäksi:

2 rkl
Öljyä
700 - 800 g
Valkosipulimarinoituja broilerinsuikaleita
200 g
Pakasteherneitä
300 g
Pikkuporkkanoita
(2-3 valkosipulinkynttä)
Muutama mandariinilohko
Pippuriseosmaustetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kastike etukäteen, koska sen voi tarjota joko kylmänä tai lämpimänä. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset monitoimikoneessa nopeasti jauhaen. Kuumenna lientä pohjaa myöten sekoittaen, kunnes se sakenee ja kuplii pari kertaa.Tarjoa kastike pikapaistettujen broilerisuikaleiden kanssa, joihin olet nopeasti sekoittanut kasvikset ja mausteet. Lisäksi sopii tietysti keitetty riisi.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.