Valuta ananasmurskat. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele ja puolita viinirypäleet ja tomaatit. Poista rypäleistä siemenet tarvittaessa. Hienonna rucola. Yhdistä kaikki salaattiainekset.
Valmista kastike. Mittaa curry ja öljy kulhoon ja kuumenna hetki mikroaaltouunissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää loput ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kääntele kastike salaatin joukkoon tai tarjoa se erillisestä kulhosta.
Vinkki: Saat salaatista vegaanisen vaihtamalla ranskankerman vegaaniseen, paksuun kasvirasvavalmisteeseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
388
1625
20,3 g
8,3 g
41,3 g
39,8 g
6,3 g
4,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli