Hedelmäinen kana-nuudelisalaatti

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Pikapikaa valmistuvassa nuudelisalaatissa rouskuvat kaali ja pähkinät. Raikasta mutkaton salaatti makealla melonilla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gtäysjyvänuudeleita
500 gcantaloupemelonia
300 gvarhaiskaalia
1 kplchiliä
70 g(1 dl) cashewpähkinöitä
1 kplruukku korianteria
200 g(1 pkt) vuolu kypsää kanafileetä

Mangokastike

1 kplvalkosipulinkynsi
125 gmangososetta
3 rklrypsiöljyä
1 kplsitruuna
2 tlcurrya
1 rklsoijakastiketta
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.

    MääräAinesosa
    150 gtäysjyvänuudeleita
  2. 2

    Kuori ja kuutioi meloni. Suikaloi kaali. Viipaloi chili. Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät. Hienonna korianteri. Yhdistä salaattiainekset ja broileripalat kulhossa.

    MääräAinesosa
    500 gcantaloupemelonia
    300 gvarhaiskaalia
    1 kplchiliä
    70 g(1 dl) cashewpähkinöitä
    1 kplruukku korianteria
    200 g(1 pkt) vuolu kypsää kanafileetä
  3. 3

    Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Kääntele kastike salaatin sekaan.

    MääräAinesosa
    125 gmangososetta
    1/2 tlsuolaa
    3 rklrypsiöljyä
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1 rklsoijakastiketta
    1 kplsitruuna
    2 tlcurrya

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
17.5.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä