Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, fariinisokeri, maissitärkkelys ja srirachakastike isossa kulhossa. Lisää naudanlihasuikaleet seoksen joukkoon.
Kuori ja leikkaa pomelo terävällä veitsellä kalvottomaksi. Leikkaa lohkot irti yksi kerrallaan kalvoja pitkin ja viipaloi neljään osaan. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
Kuumenna padassa tai pannussa tilkka öljyä ja ruskista paistisuikaleet pinnalta rapeiksi kahdessa erässä. Lisää sipulit ja kääntele hetki, kunnes sipuli on pehmennyt.
Lisää mehu. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää pomelokuutiot ja kuumenna. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.
Vinkki: Korvaa pomelo muilla makeilla sitruksilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
278
1164
14,5 g
1,3 g
24,3 g
21,3 g
1,0 g
11,5 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli