Helppo jauhelihakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo jauhelihakeitto

Helppo jauhelihakeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen jauhelihakeitto syntyy yksinkertaisella ohjeella. Tarvitset vain muutaman aineksen tämän ruoan valmistukseen.

Ainekset

600 g
Jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
7 kpl
Keskikokoista perunaa
1 1/5 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
400 g
Pakastekeittojuureksia
3 rkl
Tomaattipyreetä
Hienonnettua persiljaa pinnalle

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla kypsäksi. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon liemikuutiot ja perunakuutiot sekä jauheliha pieninä paloina. Anna kiehua 5 minuuttia.

600 g
Jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
7 kpl
Keskikokoista perunaa
1 1/5 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
2

Lisää pakastejuurekset ja tomaattipyree ja jatka keittämistä kunnes perunat ovat kypsiä.

400 g
Pakastekeittojuureksia
3 rkl
Tomaattipyreetä
3

Mausta keitto halutessasi ripauksella suolaa ja ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Hienonnettua persiljaa pinnalle
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.9.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.