Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo jauhelihakeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Maukas jauhelihakeitto valmistuu helposti muutamasta aineksesta. Käytä keittoon pakastejuureksia, niin perinteinen arkiruoka on pöydässä puolessa tunnissa.

Ainekset

600 g
Jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
7 kpl
Keskikokoista perunaa
1 1/5 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
400 g
Pakastekeittojuureksia
3 rkl
Tomaattipyreetä
Hienonnettua persiljaa pinnalle

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla kypsäksi. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon liemikuutiot ja perunakuutiot sekä jauheliha pieninä paloina. Anna kiehua 5 minuuttia.

600 g
Jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
7 kpl
Keskikokoista perunaa
1 1/5 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
2

Lisää pakastejuurekset ja tomaattipyree ja jatka keittämistä kunnes perunat ovat kypsiä.

400 g
Pakastekeittojuureksia
3 rkl
Tomaattipyreetä
3

Mausta keitto halutessasi ripauksella suolaa ja ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Hienonnettua persiljaa pinnalle
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.