Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele ja raasta omenat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista broileri öljyssä paistokasarissa. Lisää omenaraaste ja sipulit. Kääntele pari minuuttia. Lisää kerma, vesi, fondi, sinappi ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 2−3 minuuttia.
Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen. Murustele salaattijuusto pinnalle ja viimeistele halutessasi basilikalla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2598
621
21,0 g
6,5 g
62,5 g
15,0 g
8,0 g
38,0 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(½ ruukkua basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli