Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele ja raasta omenat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista broileri öljyssä paistokasarissa. Lisää omenaraaste ja sipulit. Kääntele pari minuuttia. Lisää kerma, vesi, fondi, sinappi ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 2−3 minuuttia.
Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen. Murustele salaattijuusto pinnalle ja viimeistele halutessasi basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
581
2431
21,5 g
11,3 g
55,0 g
14,5 g
9,8 g
33,5 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(½ kpl ruukku basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli