Pane voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, suikaloitua lohta, tillisilppua ja mausteita. Sekoita kerma sulatejuustoon. Kaada seos uunivuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia tai hölskytyskurkkuja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1981
473
31,8 g
16,0 g
26,0 g
3,7 g
1,8 g
20,0 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Silputtua tilliä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli