Kuumenna vesi kiehuvaksi ja murustele liemikuutio veteen. Lisää kasvikset ja keitä 5 minuuttia.
Poista siikafileestä ruodot ja halutessasi nahka. Paloittele suupaloiksi.
Lisää ruokakerma ja mausteet keittoon. Kuumenna, kunnes liemi poreilee reippaasti. Hienonna persilja. Lisää kalapalat ja persilja keittoon, peitä kannella ja siirrä pois levyltä. Anna kalojen kypsyä ja keiton vetäytyä 5 minuuttia.
Vinkki: Anna kalan ja äyriäisten kypsyä jäähtyvässä liemessä. Näin ne pysyvät mehevinä eivätkä sitkisty tai hajoa liemeen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
411
1720
13,0 g
6,3 g
30,0 g
11,0 g
6,5 g
38,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli