Kuori, halkaise ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja kasvisliemi. Anna keiton hautua noin 45 minuuttia. Lisää mausteet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
103
433
9,5 g
1,5 g
3,0 g
2,0 g
0,8 g
1,5 g
5,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 tl Timjamia,
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli