Helppo vadelmasorbetti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo vadelmasorbetti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vadelmasorbetti on helppo tehdä vain kolmesta raaka-aineesta. Tarjoa sorbetti heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.

Ainekset

500 g
Jäisiä vadelmia
1 1/2 - 2 dl
Kylmää omenamehua
1 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Siirrä tehosekoittimeen jäiset vadelmat, kylmä mehu ja tomusokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman kylmää mehua, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.8.2014
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

600

144

1,0 g

27,5 g

26,8 g

4,8 g

1,3 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli