Helppo vadelmasorbetti

Nappaa talteen!
Vadelmasorbetti on helppo tehdä vain kolmesta raaka-aineesta. Tarjoa sorbetti heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.
| 500 g | jäisiä vadelmia |
| 1 1/2 - 2 dl | kylmää omenamehua |
| 1 dl | tomusokeria |
- 1.
Siirrä tehosekoittimeen jäiset vadelmat, kylmä mehu ja tomusokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman kylmää mehua, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti.
Helppo vadelmasorbetti
Vadelmasorbetti on helppo tehdä vain kolmesta raaka-aineesta. Tarjoa sorbetti heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | jäisiä vadelmia |
| 1 1/2 - 2 dl | kylmää omenamehua |
| 1 dl | tomusokeria |
Valmistus
- 1
Siirrä tehosekoittimeen jäiset vadelmat, kylmä mehu ja tomusokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman kylmää mehua, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti.
Ravintosisältö
144
Energiaa kcal
600
Energiaa kj
1,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
27,5 g
Hiilihydraatteja
26,8 g
Sokereita
4,8 g
Kuituja
1,3 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
144
Energiaa kcal
600
Energiaa kj
1,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
27,5 g
Hiilihydraatteja
26,8 g
Sokereita
4,8 g
Kuituja
1,3 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























