Helppo vadelmasorbetti
Annokset
4
Ruokavalio
Vadelmasorbetti on helppo tehdä vain kolmesta raaka-aineesta. Tarjoa sorbetti heti tai pakasta hetkeksi ennen tarjoilua.
Ainekset
500 g
Jäisiä vadelmia
1 1/2 - 2 dl
Kylmää omenamehua
1 dl
Tomusokeria
Näin teet
1
Siirrä tehosekoittimeen jäiset vadelmat, kylmä mehu ja tomusokeri. Aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hieman kylmää mehua, jotta saat ainekset kunnolla sekaisin. Annostele sorbetti.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.8.2014
Muokattu: 4.12.2019
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 28 g | 110 g |
Proteiinia | 1 g | 5 g |
Rasvaa | 1 g | 4 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 600 | 2401 |
Energiaa kcal | 144 | 574 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 28 g | 110 g |
Proteiinia | 1 g | 5 g |
Rasvaa | 1 g | 4 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 600 | 2401 |
Energiaa kcal | 144 | 574 |
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä