Hölskytyskurkut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hölskytyskurkut

Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Hölskytyskurkut valmistuvat kun säilöt purkkiin tavallista tai avomaankurkkua. Nämä mummon kurkut maistuvat salaattien kanssa ja grilliruoan lisäkkeenä. Katso myös video hölskytyskurkkujen tekemisestä!
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kurkku tai 4 avomaankurkkua
Nippu tuoretta tilliä
1 rkl
Sokeria
2 rkl
Väkiviinaetikkaa
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Huuhtele kurkku ja höylää juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tilli.

1 kpl
Kurkku tai 4 avomaankurkkua
Nippu tuoretta tilliä
2

Mittaa sokeri, väkiviinaetikka ja suola kannelliseen lasipurkkiin. Lisää joukkoon kurkut ja tilli.

Sulje kansi ja ravista hyvin hetki. Anna maustua viileässä.

1 rkl
Sokeria
2 rkl
Väkiviinaetikkaa
1/2 tl
Suolaa
3

Sulje kansi ja ravista hyvin hetki. Anna maustua viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g15 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj61 364
Energiaa kcal15 87

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nippu tuoretta tilliä

  • 0.5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g15 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj61 364
Energiaa kcal15 87

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nippu tuoretta tilliä

  • 0.5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.