Intialainen broilericurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen broilericurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Garam masala mausteseosta
1 tl
Kurkumaa
Pala tuoretta inkivääriä
400 g
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota sipuleita, mausteseosta ja kurkumaa hetken aikaa sekoitellen kasarissa. Raasta pannulle inkivääri. Lisää broilerisuikaleet kahdessa erässä ruskistaen. Näin pannu ei jäähdy eikä lihasneste valu pois tehden broilerista kuivaa. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausta kastike suolalla ja sokerilla. Anna kastikkeen saostua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Tarjoa kookosriisin kanssa.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.