Intialaiset broilerivartaat

Nappaa talteen!
| 350 g | broilerin rinta- tai sisäfileetä |
| 2 tl | raastettua inkivääriä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1 tl | chilirouhetta |
| 1 tl | minttua |
| 1 tl | currya |
| 1/2 tl | kardemummaa |
| 2 dl | jogurttia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi. Sekoita mausteista, jogurtista ja öljystä marinadi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Kuivaa broileripalat talouspaperilla ja pujota vartaisiin. Grillaa liha täysin kypsäksi. Rouhaise valmiiden vartaiden pinnalle mustapippuria.
Intialaiset broilerivartaat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 350 g | broilerin rinta- tai sisäfileetä |
| 2 tl | raastettua inkivääriä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1 tl | chilirouhetta |
| 1 tl | minttua |
| 1 tl | currya |
| 1/2 tl | kardemummaa |
| 2 dl | jogurttia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi. Sekoita mausteista, jogurtista ja öljystä marinadi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Kuivaa broileripalat talouspaperilla ja pujota vartaisiin. Grillaa liha täysin kypsäksi. Rouhaise valmiiden vartaiden pinnalle mustapippuria.
Ravintosisältö
216
Energiaa kcal
903
Energiaa kj
14,0 g
Rasvaa
3,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
2,5 g
Hiilihydraatteja
2,5 g
Sokereita
—
Kuituja
20,3 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
216
Energiaa kcal
903
Energiaa kj
14,0 g
Rasvaa
3,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
2,5 g
Hiilihydraatteja
2,5 g
Sokereita
—
Kuituja
20,3 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl Raastettua inkivääriä, 2 rkl Sitruunamehua, 1 tl Juustokuminaa, 1 tl Chilirouhetta, 1 tl Minttua, 1 tl Currya, 0,5 tl Kardemummaa, 1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























