Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Intialaiset broilerivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
Broilerin rinta- tai sisäfileetä
2 tl
Raastettua inkivääriä
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Chilirouhetta
1 tl
Minttua
1 tl
Currya
1/2 tl
Kardemummaa
2 dl
Jogurttia
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi. Sekoita mausteista, jogurtista ja öljystä marinadi ja kaada broileripalojen päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Kuivaa broileripalat talouspaperilla ja pujota vartaisiin. Grillaa liha täysin kypsäksi. Rouhaise valmiiden vartaiden pinnalle mustapippuria.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.7.2014
|
Muokattu: 7.8.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

216

903

14,0 g

3,0 g

2,5 g

2,5 g

20,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Raastettua inkivääriä,

2 rkl Sitruunamehua,

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Chilirouhetta,

1 tl Minttua,

1 tl Currya,

0,5 tl Kardemummaa,

1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli