Italialaiset pannupihvit - Yhteishyvä

Italialaiset pannupihvit

???
Annokset
6
Mozzarella, basilika ja tomaatti kruunaavat jauhelihapihvin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 dl
Vettä
3 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
700 g
Jauhelihaa
1/2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina öljyssä
1 1/2 rkl
Provencale-yrttiseosta
1 tl
Suolaa

PINNALLE

1 kpl
(125 g) mozzarellajuusto
1 kpl
Iso tomaatti
6 kpl
Isoa basilikanlehteä

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Sekoita vesi, korppujauhot ja muna. Lisää joukkoon sipulit, aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet. Lisää jauheliha ja sekoita. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä 6-8 pyöreää pihviä ja nosta ne öljyttyyn uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin 10 minuuttia. Ota pihvit uunista. Kuumenna grillivastukset. Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Aseta viipaleet ja basilikanlehdet pihvien päälle. Nosta pihvit kuumien grillivastusten alle, paahda kunnes juusto sulaa ja pihvit ovat kypsiä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g24 g
Proteiinia23 g138 g
Rasvaa30 g180 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1588 9530
Energiaa kcal379 2276

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1,5 rkl Provencale-yrttiseosta

  • 1 tl Suolaa

  • Isoa basilikanlehteä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g24 g
Proteiinia23 g138 g
Rasvaa30 g180 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1588 9530
Energiaa kcal379 2276

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1,5 rkl Provencale-yrttiseosta

  • 1 tl Suolaa

  • Isoa basilikanlehteä

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.