Valmista glaseerauskastike. Raasta kattilaan inkivääri, pestyn limetin kuori ja valkosipulinkynsi. Lisää loput ainekset. Keitä hiljalleen 5 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hieman jäähtyä.
Paloittele broilerinfileet. Työnnä palat varrastikkuihin Grillaa broilerivartaita välillä käännellen kunnes ne ovat kypsiä. Sivele maustekastiketta runsaasti vartaisiin grillauksen loppupuolella. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla. Ripottele vartaiden päälle seesaminsiemeniä.
Jos käytät puisia grillivarrastikkuja, liota niitä vedessä noin 30 minuuttia ennen grillaamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
938
224
13,3 g
2,0 g
6,8 g
6,3 g
—
19,5 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Pala tuoretta inkivääriä,
Limetin kuori,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli