Valmista glaseerauskastike. Raasta kattilaan inkivääri, pestyn limetin kuori ja valkosipulinkynsi. Lisää loput ainekset. Keitä hiljalleen 5 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hieman jäähtyä.
Paloittele broilerinfileet. Työnnä palat varrastikkuihin Grillaa broilerivartaita välillä käännellen kunnes ne ovat kypsiä. Sivele maustekastiketta runsaasti vartaisiin grillauksen loppupuolella. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla. Ripottele vartaiden päälle seesaminsiemeniä.
Jos käytät puisia grillivarrastikkuja, liota niitä vedessä noin 30 minuuttia ennen grillaamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
224
938
13,3 g
2,0 g
6,8 g
6,3 g
—
19,5 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Pala tuoretta inkivääriä,
Limetin kuori,
Valkosipulinkynsi,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli