Jääkarpalot ja kookoskinuski | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jääkarpalot ja kookoskinuski

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kylmien karpaloiden kanssa maistuu kookoskermasta tehty kinuski.

Ainekset

4 dl
(200 g) pakastekarpaloita
2 dl
Kookoskermaa
1/2 dl
Kidesokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kookoskerma ja sokerit kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes kastike on saostunut. Mausta kastike vaniljasokerilla. Tarjoa kuumaa kinuskia marjojen kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1059

253

11,3 g

9,5 g

35,3 g

35,3 g

2,3 g

1,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli