Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jääkarpalot ja kookoskinuski

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kylmien karpaloiden kanssa maistuu kookoskermasta tehty kinuski.

Ainekset

4 dl
(200 g) pakastekarpaloita
2 dl
Kookoskermaa
1/2 dl
Kidesokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kookoskerma ja sokerit kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes kastike on saostunut. Mausta kastike vaniljasokerilla. Tarjoa kuumaa kinuskia marjojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

253

1059

11,3 g

9,5 g

35,3 g

35,3 g

2,3 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli