Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jambalayarisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Marinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Täysjyväriisiä
400 g
Tomaattimurskaa
4 dl
Kanalientä
1 rkl
Hp-kastiketta
2 tl
Basilikaa
1 tl
Mustapippuria
1 dl
Herneitä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
100 g
Meetvurstia palana
180 g
Katkarapuja
2 rkl
Persiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna isolla pannulla tai kattilassa öljy ja ruskista broilerinsuikaleet. Lisää sipulit ja kuullota. Lisää riisi, tomaattimurska, kanaliemi sekä mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää herneet, paloitellut paprikat ja kuutioitu meetvursti kypsennyksen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon katkaravut. Kuumenna ja lisää tarvittaessa nestettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.