Jambalayarisotto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gmarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rkloliiviöljyä
2 dltäysjyväriisiä
400 gtomaattimurskaa
4 dlkanalientä
1 rklhp-kastiketta
2 tlbasilikaa
1 tlmustapippuria
1 dlherneitä
1 kplpunainen paprika
1 kplkeltainen paprika
100 gmeetvurstia palana
180 gkatkarapuja
2 rklpersiljaa hienonnettuna

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna isolla pannulla tai kattilassa öljy ja ruskista broilerinsuikaleet. Lisää sipulit ja kuullota. Lisää riisi, tomaattimurska, kanaliemi sekä mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää herneet, paloitellut paprikat ja kuutioitu meetvursti kypsennyksen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon katkaravut. Kuumenna ja lisää tarvittaessa nestettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä