Japanilainen punakaalimunakas okonomiyaki - Yhteishyvä

Japanilainen punakaalimunakas okonomiyaki

Annokset
4
Helppo, vartissa valmistuva japanilainen kaalimunakas maistuu kaikille – ketsupin kera tai chilikastikkeella höystettynä. Tähän versioon piilotetaan reilusti rapeaa punakaalia.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Punakaalia silputtuna
4 kpl
Kevätsipulinvartta
1 kpl
Ruukku korianteria
6 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Vettä
3 rkl
Soijakastiketta
3 tl
Seesamiöljyä
4 rkl
Rypsiöljyä paistamiseen

LISÄKSI

1 kpl
Kevätsipulinvarsi
2 rkl
Majoneesia
1 rkl
Chilikastiketta tai ketsuppia

Näin teet

1

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pehmennä kaalia puristelemalla sitä hetki käsin ja laita kulhoon. Hienonna kevätsipulit ja korianteri ja lisää kaalin joukkoon. Lisää kananmunat ja vesi. Mausta soijakastikkeella ja seesamiöljyllä. Sekoita.

1 l
Punakaalia silputtuna
4 kpl
Kevätsipulinvartta
1 kpl
Ruukku korianteria
6 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Vettä
3 rkl
Soijakastiketta
3 tl
Seesamiöljyä
2

Kuumenna 1 rkl öljyä tarttumattomalla paistinpannulla (halkaisija noin 22 cm). Kaada ¼ munakasseoksesta pannulle ja paista keskilämmöllä 5 minuuttia. Käännä ja paista 3–5 minuuttia. Paista loput munakkaat samalla tavalla.

4 rkl
Rypsiöljyä paistamiseen
3

Laita munakkaat lautasille, pursota ohuelti majoneesia ja chilikastiketta päälle ja ripottele kevätsipulia (ja korianterinlehtiä) pinnalle.

2 rkl
Majoneesia
1 rkl
Chilikastiketta tai ketsuppia
1 kpl
Kevätsipulinvarsi
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 27.12.2017
Muokattu: 1.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia13 g51 g
Rasvaa30 g121 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1459 5837
Energiaa kcal349 1394

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku korianteria

  • 2 rkl Vettä

  • Kevätsipulinvarsi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g23 g
Proteiinia13 g51 g
Rasvaa30 g121 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1459 5837
Energiaa kcal349 1394

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Ruukku korianteria

  • 2 rkl Vettä

  • Kevätsipulinvarsi

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.