Japanilaiset Katsu sando -leivät
Ainekset
Kastike
Valmistus
Ota kana huoneenlämpöön.
Yhdistä kastikkeen ainekset. Huuhtele kaali ja salaatti. Suikaloi tai raasta kaali.
Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot ja mausteet, sekoita hyvin. Riko munat toiselle lautaselle ja vatkaa ne kevyesti haarukalla. Mittaa pankojauhot kolmannelle lautaselle.
Nuiji leikkeitä hieman ohuemmiksi. Kääntele leikkeet vehnäjauhoseoksessa, karista liika jauho pois. Pyöräytä ne sitten munassa, valuta ylimääräinen pois. Kuorruta leikkeet lopuksi pankojauhoilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista leikkeet kypsiksi, 10–15 minuuttia välillä kääntäen.
Levitä majoneesia ja sinappia 4 leivälle. Asettele salaatti, kaali ja leikkeet leiville. Levitä kastike lopuille leiville ja paina kansiksi. Halutessasi leikkaa leivät puoliksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
524
2188
19,0 g
2,8 g
51,5 g
8,0 g
2,8 g
34,0 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli