Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Japanilaiset Katsu sando -leivät

timer-icon45 min  (josta 45 min aktiivista)
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Japanilaiset Katsu sando -leivät kätkevät sisäänsä mehukasta, rapeaksi paistettua kanaa, raikasta kaalia ja maukkaita kastikkeita.

Ainekset

410 g
(1 rs) kanan fileeleikkeitä
100 g
varhaiskaalia
50 g
(½ ps, à 100 g) jääsalaattia
3/4 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 kpl
kananmunaa
1 1/2 dl
pankojauhoja
3 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
isoa vaaleaa paahtoleipäviipaletta
2 rkl
majoneesia
1 rkl
sinappia

Kastike

2 rkl
ketsuppia
1 rkl
worcester-kastiketta
1 rkl
sokeria
1 tl
soijakastiketta
1 tl
sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota kana huoneenlämpöön.

410 g
(1 rs) kanan fileeleikkeitä
2

Yhdistä kastikkeen ainekset. Huuhtele kaali ja salaatti. Suikaloi tai raasta kaali.

2 rkl
ketsuppia
1 rkl
worcester-kastiketta
1 rkl
sokeria
1 tl
soijakastiketta
1 tl
sinappia
100 g
varhaiskaalia
50 g
(½ ps, à 100 g) jääsalaattia
3

Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot ja mausteet, sekoita hyvin. Riko munat toiselle lautaselle ja vatkaa ne kevyesti haarukalla. Mittaa pankojauhot kolmannelle lautaselle.

3/4 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 kpl
kananmunaa
1 1/2 dl
pankojauhoja
4

Nuiji leikkeitä hieman ohuemmiksi. Kääntele leikkeet vehnäjauhoseoksessa, karista liika jauho pois. Pyöräytä ne sitten munassa, valuta ylimääräinen pois. Kuorruta leikkeet lopuksi pankojauhoilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista leikkeet kypsiksi, 10–15 minuuttia välillä kääntäen.

3 rkl
rypsiöljyä
5

Levitä majoneesia ja sinappia 4 leivälle. Asettele salaatti, kaali ja leikkeet leiville. Levitä kastike lopuille leiville ja paina kansiksi. Halutessasi leikkaa leivät puoliksi.

8 kpl
isoa vaaleaa paahtoleipäviipaletta
2 rkl
majoneesia
1 rkl
sinappia
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 30.6.2025
|
Muokattu: 30.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

524

2188

19,0 g

2,8 g

51,5 g

8,0 g

2,8 g

34,0 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli