Jauheliha-pastavuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-pastavuoka

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
400 g
Jauhelihaa
3/4 tl
Suolaa
6 dl
Pastaa
(keittämiseen suolaa ja vettä)
1 kpl
Paprika
1 kpl
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
4 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Oreganoa
1/2 tl
Mustapippuria rouheena
1 kpl
Pakastepinaattia
2 dl
Maitoa
150 g
Juustoraastetta
50 g
Parmesaanijuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha pannulla, lisää sipuli ja suola. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja kaada jauhelihan joukkoon. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Murskaa tomaatteja haarukalla ja sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, mustapippuri, sulanut pinaatti ja paprikaviipaleet. Sekoita maito ja juustoraasteet keskenään. Yhdistä ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.