Jauhelihahodarit
Ainekset
Valmistus
Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile massasta kahdeksan tankoa ja kääri ne kinkkuviipaleisiin leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Paahda avatut sämpylät ja täytä jauhelihatangoilla ja maustekastikkeilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
216
905
13,3 g
5,4 g
10,8 g
0,8 g
1,1 g
13,1 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Esim, kurkkurelissiä,
Tomaattikastiketta,
Sinappia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli