Jauhelihahodarit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jauhelihahodarit

Jauhelihahodarit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Jauhelihakepakoilla täytetyt hot dogit ovat lapsillekin maistuva perjantaiherkku. Jauhelihakepakot paistetaan uunissa kinkkuviipaleisiin käärittyinä. Hodarin perinteiset lisukkeet kurkkusalaatti, ketsuppi ja sinappi sopivat myös sämpylän väliin.

Ainekset

8 kpl
Hot dog -sämpylää

kepakot

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Pihvimaustetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
8 kpl
Kylmäsavukinkkkua

lisäksi

Esim. kurkkurelissiä
Tomaattikastiketta
Sinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile massasta kahdeksan tankoa ja kääri ne kinkkuviipaleisiin leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Pihvimaustetta
Suolaa
8 kpl
Kylmäsavukinkkkua
Rouhittua mustapippuria
2

Paahda avatut sämpylät ja täytä jauhelihatangoilla ja maustekastikkeilla.

Esim. kurkkurelissiä
Tomaattikastiketta
Sinappia
8 kpl
Hot dog -sämpylää
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

898

215

13,1 g

5,4 g

10,6 g

0,8 g

1,0 g

13,0 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Pihvimaustetta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Esim, kurkkurelissiä,

Tomaattikastiketta,

Sinappia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli