Jauhelihatäytteiset quesadillat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Quesadillat jauhelihatäyteellä

Jauhelihatäytteiset quesadillat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

täyte

400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tacomausteseosta
1 dl
Vettä
1 kpl
Punainen paprika
4 rkl
Jalopenoviipaleita
150 g
Mozzarellajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon valmis tacomausteseos ja vesi. Kääntele sekaisin ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.

400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tacomausteseosta
1 dl
Vettä
2

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Jaa jauhelihaseos, paprika, jalopenoviipaleet ja juustoraaste neljälle tortillaletulle. Nosta päälle kanneksi toiset tortillaletut.

1 kpl
Punainen paprika
4 rkl
Jalopenoviipaleita
150 g
Mozzarellajuustoa
8 kpl
Vehnätortillaa
3

Paista tortillat yksitellen pannulla miedolla lämmöllä muutama minuutti niin, että juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa. Käännä ja paista vielä hetki.Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 31.1.2011
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.