Jauhelihatäytteiset quesadillat
15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | vehnätortillaa |
| Täyte | |
|---|---|
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tacomausteseosta |
| 1 dl | vettä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 4 rkl | jalopenoviipaleita |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
- 1.
Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon valmis tacomausteseos ja vesi. Kääntele sekaisin ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
- 2.
Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Jaa jauhelihaseos, paprika, jalopenoviipaleet ja juustoraaste neljälle tortillaletulle. Nosta päälle kanneksi toiset tortillaletut.
- 3.
Paista tortillat yksitellen pannulla miedolla lämmöllä muutama minuutti niin, että juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa. Käännä ja paista vielä hetki.Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan.
Jauhelihatäytteiset quesadillat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | vehnätortillaa |
Täyte | |
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tacomausteseosta |
| 1 dl | vettä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 4 rkl | jalopenoviipaleita |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
Valmistus
- 1
Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon valmis tacomausteseos ja vesi. Kääntele sekaisin ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.
Määrä Ainesosa 400 g naudan paistijauhelihaa 1 rkl öljyä 1 kpl tacomausteseosta 1 dl vettä - 2
Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Jaa jauhelihaseos, paprika, jalopenoviipaleet ja juustoraaste neljälle tortillaletulle. Nosta päälle kanneksi toiset tortillaletut.
Määrä Ainesosa 1 kpl punainen paprika 4 rkl jalopenoviipaleita 150 g mozzarellajuustoa 8 kpl vehnätortillaa - 3
Paista tortillat yksitellen pannulla miedolla lämmöllä muutama minuutti niin, että juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa. Käännä ja paista vielä hetki.Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





