Jauhelihatäytteiset quesadillat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
8 kplvehnätortillaa

Täyte

400 gnaudan paistijauhelihaa
1 rklöljyä
1 kpltacomausteseosta
1 dlvettä
1 kplpunainen paprika
4 rkljalopenoviipaleita
150 gmozzarellajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon valmis tacomausteseos ja vesi. Kääntele sekaisin ja anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    400 gnaudan paistijauhelihaa
    1 rklöljyä
    1 kpltacomausteseosta
    1 dlvettä
  2. 2

    Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Jaa jauhelihaseos, paprika, jalopenoviipaleet ja juustoraaste neljälle tortillaletulle. Nosta päälle kanneksi toiset tortillaletut.

    MääräAinesosa
    1 kplpunainen paprika
    4 rkljalopenoviipaleita
    150 gmozzarellajuustoa
    8 kplvehnätortillaa
  3. 3

    Paista tortillat yksitellen pannulla miedolla lämmöllä muutama minuutti niin, että juusto sulaa ja sitoo palat toisiinsa. Käännä ja paista vielä hetki.Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Timo Viljakainen
14.2.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä