Jogurttimarinoitu possunfilee

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
600 - 700 gporsaan sisäfileetä

Marinadi:

2 dlruoanvalmistusjogurttia
3/4tl mustapippuria
2 rklsoijakastiketta
1 tlvahvaa sinappia
1 1/2 kpllimetin puristettu mehu
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Puhdista liha kalvoista ja kuivaa pinta. Sekoita muovipussiin marinadin ainekset ja pane liha pussiin. Anna lihan maustua viileässä vuorokauden ajan. Pyyhi pois ylimääräinen marinadi, valele pintaan hiukan öljyä ja paista grillissä tai uunissa miedolla lämmöllä kypsäksi eli noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä