Jogurttimarinoitu possunfilee
5 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 600 - 700 g | porsaan sisäfileetä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 2 dl | ruoanvalmistusjogurttia |
| 3/4tl mustapippuria | |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | vahvaa sinappia |
| 1 1/2 kpl | limetin puristettu mehu |
| suolaa | |
- 1.
Puhdista liha kalvoista ja kuivaa pinta. Sekoita muovipussiin marinadin ainekset ja pane liha pussiin. Anna lihan maustua viileässä vuorokauden ajan. Pyyhi pois ylimääräinen marinadi, valele pintaan hiukan öljyä ja paista grillissä tai uunissa miedolla lämmöllä kypsäksi eli noin 20 minuuttia.
Jogurttimarinoitu possunfilee
Arvostele resepti
5 Annosta
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 - 700 g | porsaan sisäfileetä |
Marinadi: | |
| 2 dl | ruoanvalmistusjogurttia |
| 3/4tl mustapippuria | |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | vahvaa sinappia |
| 1 1/2 kpl | limetin puristettu mehu |
| suolaa | |
Valmistus
- 1
Puhdista liha kalvoista ja kuivaa pinta. Sekoita muovipussiin marinadin ainekset ja pane liha pussiin. Anna lihan maustua viileässä vuorokauden ajan. Pyyhi pois ylimääräinen marinadi, valele pintaan hiukan öljyä ja paista grillissä tai uunissa miedolla lämmöllä kypsäksi eli noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























