Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jogurttimarinoitu possunfilee

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

600 - 700 g
Porsaan sisäfileetä

Marinadi:

2 dl
Ruoanvalmistusjogurttia
3/4tl mustapippuria
2 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Vahvaa sinappia
1 1/2 kpl
Limetin puristettu mehu
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puhdista liha kalvoista ja kuivaa pinta. Sekoita muovipussiin marinadin ainekset ja pane liha pussiin. Anna lihan maustua viileässä vuorokauden ajan. Pyyhi pois ylimääräinen marinadi, valele pintaan hiukan öljyä ja paista grillissä tai uunissa miedolla lämmöllä kypsäksi eli noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.