Sekoita lanttulaatikkoon smetana ja piparkakkumauste. Lusikoi seos voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta.
Kääntele pekaanipähkinät öljyssä. Asettele ne laatikon pinnalle. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
134
562
13,5 g
4,1 g
0,6 g
0,6 g
2,3 g
2,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rasia (700 g) lanttulaatikkoa,
2 tl Piparkakkumaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli