Joulumausteinen lanttulaatikko

Arvostele resepti
8 Annosta

30 min (josta 5 min aktiivista)

Tuunaa valmis lanttulaatikko smetanalla, piparkakkumausteella ja pekaanipähkinöillä, niin saat joulupöytään hauskaa vaihtelua.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
700 glanttulaatikkoa
120 g(1 prk) smetanaa
2 tlpiparkakkumaustetta
100 gpekaanipähkinöitä
1 tlrypsiöljyä

Valmistus

  1. 1

    Sekoita lanttulaatikkoon smetana ja piparkakkumauste. Lusikoi seos voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta.

    MääräAinesosa
    700 glanttulaatikkoa
    120 g(1 prk) smetanaa
    2 tlpiparkakkumaustetta
  2. 2

    Kääntele pekaanipähkinät öljyssä. Asettele ne laatikon pinnalle. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

    MääräAinesosa
    100 gpekaanipähkinöitä
    1 tlrypsiöljyä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Piia Arnould
13.11.2018
|
Päivitetty: 17.11.2025

Samankaltaisia reseptejä