Juurespapupihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juurespapupihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Kevytkermaa tai kasvislientä
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Juuriselleriä
400 g
Kidneypapuja (säilyke)
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Kirveliä
Valkopippuria
2 rkl
(persiljaa silputtuna)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään korppujauhot ja kerma tai kasvisliemi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kuori ja silppua sipuli pieneksi. Raasta kuoritut porkkanat ja selleri raasteeksi. Muserra haarukalla säilykepavut tasaiseksi massaksi. Lisää muna.Sekoita keskenään kaikki ainekset ja muotoile taikinasta ohuehkoja pihvejä. Paista pihvit pannulla öljyssä tai leivinpaperin päällä uunissa 200 asteessa kypsiksi. Tarjoile yrttisilpulla, pippurilla ja suolalla maustetun kermaviilin ja juuressoseen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.