Juurespapupihvit

Nappaa talteen!
| 1 dl | kevytkermaa tai kasvislientä |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | juuriselleriä |
| 400 g | kidneypapuja (säilyke) |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | kirveliä |
| valkopippuria | |
| 2 rkl | (persiljaa silputtuna) |
- 1.
Sekoita keskenään korppujauhot ja kerma tai kasvisliemi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kuori ja silppua sipuli pieneksi. Raasta kuoritut porkkanat ja selleri raasteeksi. Muserra haarukalla säilykepavut tasaiseksi massaksi. Lisää muna.Sekoita keskenään kaikki ainekset ja muotoile taikinasta ohuehkoja pihvejä. Paista pihvit pannulla öljyssä tai leivinpaperin päällä uunissa 200 asteessa kypsiksi. Tarjoile yrttisilpulla, pippurilla ja suolalla maustetun kermaviilin ja juuressoseen kanssa.
Juurespapupihvit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | kevytkermaa tai kasvislientä |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | juuriselleriä |
| 400 g | kidneypapuja (säilyke) |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | kirveliä |
| valkopippuria | |
| 2 rkl | (persiljaa silputtuna) |
Valmistus
- 1
Sekoita keskenään korppujauhot ja kerma tai kasvisliemi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kuori ja silppua sipuli pieneksi. Raasta kuoritut porkkanat ja selleri raasteeksi. Muserra haarukalla säilykepavut tasaiseksi massaksi. Lisää muna.Sekoita keskenään kaikki ainekset ja muotoile taikinasta ohuehkoja pihvejä. Paista pihvit pannulla öljyssä tai leivinpaperin päällä uunissa 200 asteessa kypsiksi. Tarjoile yrttisilpulla, pippurilla ja suolalla maustetun kermaviilin ja juuressoseen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























