Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Säädä uuni 200 asteeseen. Peitä piirakkavuoan pohja (28 x 20 cm tai halkaisija 27 cm) leivinpaperilla.
Kauli taikina vuoan pohjan ja reunat peittäväksi levyksi. Asettele taikina vuokaan. Tue reuna foliosuikaleella, pistele pohja haarukalla ja esipaista uunin keskitasolla 12 minuuttia.
Suikaloi 2/3 chorizoviipaleista. Valuta maissit. Sekoita munat ja kerma.
Levitä tacokastike esipaistetulle pohjalle. Ripota puolet juustoraasteesta, maissit ja chorizo-suikaleet täytteeksi. Kaada muna-kermaseos päälle. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle ja lisää päälle kokonaiset chorizoviipaleet. Paista piirakkaa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä haaleaksi.
Lisää öljyllä kostutettu salaattisekoitus ja siemenet pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1334
23,5 g
9,7 g
13,5 g
2,7 g
2,0 g
12,3 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Tacokastiketta,
150 g Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli