Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ruokasulatejuustolla maustettua jauhelihakastiketta ei tarvitse suurustaa jauhoilla. Tarjoa juustoinen jauhelihakastike keitettyjen perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sinappia
2 1/2 dl
Lihalientä
2 dl
Juoksevaa ruokasulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
3 rkl
Silputtuja hillosipuleita
3 rkl
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jauheliha öljyssä paistokasarissa. Lisää sinappi ja lihaliemi. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää juusto ja mausteet. Keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita joukkoon hillosipulit ja silppua pinnalle persiljaa.

Kokeile myös tätä

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

462

1933

38,0 g

16,8 g

3,8 g

1,8 g

27,0 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

0,25 tl Mustapippuria,

3 rkl Silputtuja hillosipuleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli