Juustoinen jauhelihakastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen jauhelihakastike

Juustoinen jauhelihakastike
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Ruokasulatejuustolla maustettua jauhelihakastiketta ei tarvitse suurustaa jauhoilla. Tarjoa juustoinen jauhelihakastike keitettyjen perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Sinappia
2 1/2 dl
Lihalientä
2 dl
Juoksevaa ruokasulatejuustoa
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
3 rkl
Silputtuja hillosipuleita
3 rkl
Persiljasilppua

Kokeile myös tätä

Näin teet

1

Ruskista jauheliha öljyssä paistokasarissa. Lisää sinappi ja lihaliemi. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää juusto ja mausteet. Keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita joukkoon hillosipulit ja silppua pinnalle persiljaa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
Muokattu: 28.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g15 g
Proteiinia27 g108 g
Rasvaa38 g152 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1933 7731
Energiaa kcal462 1846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • 3 rkl Silputtuja hillosipuleita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g15 g
Proteiinia27 g108 g
Rasvaa38 g152 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1933 7731
Energiaa kcal462 1846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

  • 3 rkl Silputtuja hillosipuleita

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.