Leikkaa kalafilee nahattomaksi ja viipaloi kala. Mausta suolalla.
Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi varret. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja kuutioi sipuli.
Kuumenna vesi ja kalaliemikuutio kattilassa. Lisää kasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.
Paloittele tai lusikoi sulatejuusto keittoon. Lisää kerma. Kuumenna, kunnes juusto sulaa. Lisää kalapalat ja chili. Kuumenna kiehuvaksi. Katkaise lämpö ja anna keiton tekeytyä kannen alla 5 minuuttia. Viimeistele hienonnetulla tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
464
1944
32,8 g
16,0 g
7,3 g
6,3 g
2,5 g
33,3 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli