Leikkaa kalafilee nahattomaksi ja viipaloi kala. Mausta suolalla.
Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi varret. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuori ja kuutioi sipuli.
Kuumenna vesi ja kalaliemikuutio kattilassa. Lisää kasvikset ja keitä noin 10 minuuttia.
Paloittele tai lusikoi sulatejuusto keittoon. Lisää kerma. Kuumenna, kunnes juusto sulaa. Lisää kalapalat ja chili. Kuumenna kiehuvaksi. Katkaise lämpö ja anna keiton tekeytyä kannen alla 5 minuuttia. Viimeistele hienonnetulla tillillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2032
485
34,3 g
15,0 g
8,3 g
7,3 g
2,5 g
35,5 g
2,9 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli