Juustoinen uuniseiti - Yhteishyvä

Juustoinen uuniseiti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
50 g
Purjoa

JUUSTOKASTIKE

1 rkl
Margariinia
1 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Maitoa
2 dl
Emmentaljuustoraastetta

Näin teet

1

Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja siirrä kalat uunivuokaan. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Levitä suikaleet kalapalojen päälle. Sulata rasva kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Vatkaa joukkoon maito. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon puolet juustoraasteesta. Sekoita, kunnes juusto sulaa. Mausta kevyesti suolalla. Valuta kastike kalojen päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.10.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa3 g13 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj390 1559
Energiaa kcal93 372

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa3 g13 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj390 1559
Energiaa kcal93 372

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.