Kaali-tofuvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-tofuvokki

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tofu tuo ruokaisuutta kaalivokkiin. Mausta seesaminsiemenillä ja nauti sellaisenaan.

Ainekset

250 g
Keräkaalia
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
(à 80 g) nuudeleita
1/2 kpl
(125 g) tofua
2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
Pala punaista chiliä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu. Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele vokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1625

388

14,5 g

2,5 g

52,5 g

6,0 g

5,5 g

9,5 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Valkosipulinkynsi,

0,5 pakettia (125 g) tofua,

Pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli