Kaali-tofuvokki - Yhteishyvä

Kaali-tofuvokki

???
Annokset
2
Tofu tuo ruokaisuutta kaalivokkiin. Mausta seesaminsiemenillä ja nauti sellaisenaan.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Keräkaalia
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
(à 80 g) nuudeleita
1/2 kpl
(125 g) tofua
2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
Pala punaista chiliä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Näin teet

1

Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu. Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele vokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 23.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja53 g105 g
Proteiinia10 g19 g
Rasvaa15 g29 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj1625 3250
Energiaa kcal388 775

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 pakettia (125 g) tofua

  • Pala punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja53 g105 g
Proteiinia10 g19 g
Rasvaa15 g29 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj1625 3250
Energiaa kcal388 775

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 pakettia (125 g) tofua

  • Pala punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.