Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-tofuvokki

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tofu tuo ruokaisuutta kaalivokkiin. Mausta seesaminsiemenillä ja nauti sellaisenaan.

Ainekset

250 g
Keräkaalia
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
(à 80 g) nuudeleita
1/2 kpl
(125 g) tofua
2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
Pala punaista chiliä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu. Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele vokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

388

1625

14,5 g

2,5 g

52,5 g

6,0 g

5,5 g

9,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Valkosipulinkynsi,

0,5 pakettia (125 g) tofua,

Pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli