Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu. Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele vokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
388
1625
14,5 g
2,5 g
52,5 g
6,0 g
5,5 g
9,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Valkosipulinkynsi,
0,5 pakettia (125 g) tofua,
Pala punaista chiliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli