Kalaburgeri

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Kalaburgeri on arjen nopea ja fiksu valinta – sujauta burgeriin vähärasvaiset ja proteiinirikkaat järvikalapihvit pakasteesta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 g(4 kpl) järvikalapihvejä (pakaste)
4 kpl(4 palaa) ruisleipää
4 rklpaprikamajoneesia
100 g(1 ps) lehtisalaattia
1 kplpunasipulia
1 rklrypsiöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista järvikalapihvit pannulla miedolla lämmöllä 5 min molemmin puolin.

    MääräAinesosa
    1 rklrypsiöljyä
    200 g(4 kpl) järvikalapihvejä (pakaste)
  2. 2

    Huuhtele salaatti ja kuori ja viipaloi sipuli. Paahda halutessasi leipäviipaleet. Kokoa burgeri levittämällä pohjalle majoneesia ja asettamalla päälle reilusti salaattia. Nosta kalapihvit salaatin päälle ja kruunaa burgeri sipulirenkailla.

    MääräAinesosa
    100 g(1 ps) lehtisalaattia
    1 kplpunasipulia
    4 kpl(4 palaa) ruisleipää
    4 rklpaprikamajoneesia

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
17.5.2019
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä