Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fiksu kalaburgeri

Kalaburgeri

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kalaburgeri on arjen nopea ja fiksu valinta – sujauta burgeriin vähärasvaiset ja proteiinirikkaat järvikalapihvit.

Ainekset

200 g
(4 kpl) Järvikalapihvejä
4 kpl
(4 palaa) ruisleipää
4 rkl
Paprikamajoneesia
100 g
(1 ps) lehtisalaattia
1 kpl
punasipulia
1 rkl
rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista järvikalapihvit pannulla miedolla lämmöllä 5 min molemmin puolin.

1 rkl
rypsiöljyä
200 g
(4 kpl) Järvikalapihvejä
2

Huuhtele salaatti ja kuori ja viipaloi sipuli. Paahda halutessasi leipäviipaleet. Kokoa burgeri levittämällä pohjalle majoneesia ja asettamalla päälle reilusti salaattia. Nosta kalapihvit salaatin päälle ja kruunaa burgeri sipulirenkailla.

100 g
(1 ps) lehtisalaattia
1 kpl
punasipulia
4 kpl
(4 palaa) ruisleipää
4 rkl
Paprikamajoneesia
Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 17.5.2019
|
Muokattu: 13.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

223

932

12,8 g

1,3 g

13,8 g

1,3 g

2,5 g

12,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli