Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalaburgeri

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kalaburgeri on fiksu valinta – sujauta burgeriin vähärasvaiset ja proteiinirikkaat järvikalapihvit.

Ainekset

200 g
(4 kpl) Järvikalapihvejä
4 kpl
(4 palaa) ruisleipää
4 rkl
Paprikamajoneesia
100 g
(1 ps) lehtisalaattia
1 kpl
punasipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Rakenna terveellinen kalaburgeri paprikamajoneesilla sivellylle ruisleipäpalalle. Paista pannulla järvikalapihvit.

200 g
(4 kpl) Järvikalapihvejä
4 kpl
(4 palaa) ruisleipää
4 rkl
Paprikamajoneesia
2

Revi leiville reilusti salaattia ja nosta pihvit salaatin päälle, kruunaa sipulirenkailla.

100 g
(1 ps) lehtisalaattia
1 kpl
punasipulia
Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 17.5.2019
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

193

807

9,3 g

1,0 g

13,8 g

1,3 g

2,5 g

12,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli