Kalamazun kalavarras - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalamazun kalavarras

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Tuoretta turska- tai seitifileetä
500 g
Kuorrutettuja mustekalarenkaita
4 - 8 kpl
Jättiravun pyrstöä
1 kpl
Surimia
2 - 4 kpl
Maissintähkää
2 kpl
Kiinteää tomaattia
Tilkka öljyä
Sitruunapippuria
Korianteria, sitruunamelissaa

Näin teet

1

Kypsennä mustekalarenkaat pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä paistinpannussa.Keitä maissintähkät paloiteltuina mahdollisimman vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.Lohko pestyt tomaatit. Paloittele kala isoiksi paloiksi.Lado kaikki ainekset vuorotellen vartaisiin. Voitele vartaat öljyllä ja ripottele pintaan sitruunapippuri- ja korianterirouhetta. Kypsennä käännellen grillissä 2-5 minuuttia. Koristele melissalla ja tarjoa heti.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019