Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalamazun kalavarras

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Tuoretta turska- tai seitifileetä
500 g
Kuorrutettuja mustekalarenkaita
4 - 8 kpl
Jättiravun pyrstöä
1 kpl
Surimia
2 - 4 kpl
Maissintähkää
2 kpl
Kiinteää tomaattia
Tilkka öljyä
Sitruunapippuria
Korianteria, sitruunamelissaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä mustekalarenkaat pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä paistinpannussa.Keitä maissintähkät paloiteltuina mahdollisimman vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.Lohko pestyt tomaatit. Paloittele kala isoiksi paloiksi.Lado kaikki ainekset vuorotellen vartaisiin. Voitele vartaat öljyllä ja ripottele pintaan sitruunapippuri- ja korianterirouhetta. Kypsennä käännellen grillissä 2-5 minuuttia. Koristele melissalla ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.