Kalamazun kalavarras

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gtuoretta turska- tai seitifileetä
500 gkuorrutettuja mustekalarenkaita
4 - 8 kpljättiravun pyrstöä
1 kplsurimia
2 - 4 kplmaissintähkää
2 kplkiinteää tomaattia
tilkka öljyä
sitruunapippuria
korianteria, sitruunamelissaa

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä mustekalarenkaat pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä paistinpannussa.Keitä maissintähkät paloiteltuina mahdollisimman vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.Lohko pestyt tomaatit. Paloittele kala isoiksi paloiksi.Lado kaikki ainekset vuorotellen vartaisiin. Voitele vartaat öljyllä ja ripottele pintaan sitruunapippuri- ja korianterirouhetta. Kypsennä käännellen grillissä 2-5 minuuttia. Koristele melissalla ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025