Kalkkunakääröt | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunakääröt

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kalkkunan ohutleikkeitä
1 tl
Yrttiseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Rypsiöljyä

tomaattitäyte

1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Nippu tuoretta basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nuiji leikkeet ohuemmiksi ja suuremmiksi. Mausta leikkeet yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Valmista tomaattitäyte. Soseuta aurinkokuivatut tomaatit, basilikanlehdet, valkosipulinkynsi ja mausteet tasaiseksi teholeikkurilla tai sauvasekoittimella. Jaa tomaattitäyte leikkeille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Paista rulliin kaunis pinta pannulla. Hauduta rullat pannulla kannen alla kypsiksi. Poista tikut ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

905

216

8,0 g

1,3 g

2,8 g

2,8 g

0,8 g

32,8 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Yrttiseosta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Nippu tuoretta basilikaa,

Valkosipulinkynsi,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli