Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

200 g
Kalkkunaleikkelettä
1 kpl
Ananasmurskaa
1/2 kpl
Kermaviiliä
100 g
Yrtti-pippurituorejuustoa
10 kpl
Viipaletta paahtoleipää
Pala kurkkua
Salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.