Kalkkunaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Kalkkunaleikkelettä
1 kpl
Ananasmurskaa
1/2 kpl
Kermaviiliä
100 g
Yrtti-pippurituorejuustoa
10 kpl
Viipaletta paahtoleipää
Pala kurkkua
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.