Kalkkunaleivät
15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | kalkkunaleikkelettä |
| 1 kpl | ananasmurskaa |
| 1/2 kpl | kermaviiliä |
| 100 g | yrtti-pippurituorejuustoa |
| 10 kpl | viipaletta paahtoleipää |
| pala kurkkua | |
| salaattia |
- 1.
Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.
Kalkkunaleivät
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | kalkkunaleikkelettä |
| 1 kpl | ananasmurskaa |
| 1/2 kpl | kermaviiliä |
| 100 g | yrtti-pippurituorejuustoa |
| 10 kpl | viipaletta paahtoleipää |
| pala kurkkua | |
| salaattia |
Valmistus
- 1
Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























