Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
200 gkalkkunaleikkelettä
1 kplananasmurskaa
1/2 kplkermaviiliä
100 gyrtti-pippurituorejuustoa
10 kplviipaletta paahtoleipää
pala kurkkua
salaattia

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi kalkkunaleikkele. Valuta ananasmurskasta mehu pois siivilässä. Painele vielä ananasmurskaa siivilässä, jotta mehu irtoaa. Sekoita kermaviilin joukkoon kuutioitu kalkkunaleikkele, tuorejuusto ja ananasmurska. Viipaloi kurkku. Levitä kaikille leiville kalkkunatäytettä. Pane viidelle leivälle kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä