Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-herkkusienicouscous

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen tai vihreä paprika
4 kpl
Maissintähkää (esikeitettyä)
200 g
Tuoreita herkkusieniä
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Couscous

5 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä
1 tl
Jauhettua korianteria
1 tl
Jauhettua kanelia
3 dl
Couscous-suurimoita

Yrttikastike

1 kpl
Ruukku basilikaa
3/4 dl
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkoista balsamiviinietikkaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Halkaise ja huuhtele paprikat, poista siemenet ja paloittele reiluiksi lohkoiksi. Leikkaa esikeitetyt maissit muutamaan osaan. Harjaa sienet puhtaiksi ja halkaise sienet. Sekoita öljy kasvisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valmista couscous. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla, öljyllä, korianterilla ja kanelilla. Lisää couscous. Nosta kattila pois levyltä ja anna couscousin turvota kannen alla 5 minuuttia. Sekoita haarukalla irtonaiseksi.

Valmista kastike. Silppua revityt basilikanlehdet tehosilppurissa öljyn kanssa tasaiseksi. Lisää viinietikka ja mausta suolalla ja pippurilla.Grillaa kasvikset kauniin värisiksi. Sekoita ne yrttikastikkeen kanssa couscousiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.