Kasvispihvit - Yhteishyvä

Kasvispihvit

Kasvispihvi
Kappaleita
15
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Tarjoile kasvispihvien kanssa maustettua ranskankermaa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Korppujauhoja
3 dl
(150 g) perunoita raastettuna
3 dl
(150 g) porkkanoita raastettuna
3 dl
(100 g) kesäkurpitsaa raastettuna
3 rkl
Ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
Valkopippuria

Näin teet

1

Sekoita kananmunat ja korppujauhot kulhossa. Jätä turpoamaan. Kuori perunat ja porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kaikki kasvikset ja lisää ne korppujauho-munaseokseen. Mausta taikina ruohosipulisilpulla, suolalla ja valkopippurilla.

2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Korppujauhoja
3 dl
(150 g) perunoita raastettuna
3 dl
(150 g) porkkanoita raastettuna
3 dl
(100 g) kesäkurpitsaa raastettuna
3 rkl
Ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
Valkopippuria
2

Paista pihvejä pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Voit valmistaa pihvit myös uunissa200 asteessa 15-20 minuuttia.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 4.1.2019
Jaa Somessa