Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
125 gmaidotonta margariinia (flora leivonta laktoositon tai sunnuntai laktoositon leivontamargariini)
2 dlvehnäjauhoja
1 dlkaurahiutaleita
1/2 tlleivinjauhetta
1 rklvettä

Täyte:

150 gparsakaalia
50 gpurjoa
1/2 kplpaprikaa
1 kpl(300g) silken- eli pehmeää tofua
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita pehmeä rasva ja jauhot, hiutaleet ja leivinjauhe. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi ja siirrä kylmään. Pese ja paloittele parsakaali. Höyrytä puolikypsäksi pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa tai kattilassa. Valuta. Pese ja paloittele purjo ja paprika. Sekoita tofu tasaiseksi vatkaimella, lisää joukkoon suola ja mustapippuri. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 5-7 minuuttia. Nosta kasvikset piiraspohjan päälle ja leivitä tofuseos pinnalle. Paista piirasta noin 20 minuuttia.Ruokalehti 0505

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä