Kasvispiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ainekset

125 g
Maidotonta margariinia (flora leivonta laktoositon tai sunnuntai laktoositon leivontamargariini)
2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
1/2 tl
Leivinjauhetta
1 rkl
Vettä

täyte:

150 g
Parsakaalia
50 g
Purjoa
1/2 kpl
Paprikaa
1 kpl
(300g) silken- eli pehmeää tofua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot, hiutaleet ja leivinjauhe. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi ja siirrä kylmään. Pese ja paloittele parsakaali. Höyrytä puolikypsäksi pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa tai kattilassa. Valuta. Pese ja paloittele purjo ja paprika. Sekoita tofu tasaiseksi vatkaimella, lisää joukkoon suola ja mustapippuri. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 5-7 minuuttia. Nosta kasvikset piiraspohjan päälle ja leivitä tofuseos pinnalle. Paista piirasta noin 20 minuuttia.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.