Kasvispiiras

Nappaa talteen!
| 125 g | maidotonta margariinia (flora leivonta laktoositon tai sunnuntai laktoositon leivontamargariini) |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1 rkl | vettä |
| Täyte: | |
|---|---|
| 150 g | parsakaalia |
| 50 g | purjoa |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | (300g) silken- eli pehmeää tofua |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
- 1.
Sekoita pehmeä rasva ja jauhot, hiutaleet ja leivinjauhe. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi ja siirrä kylmään. Pese ja paloittele parsakaali. Höyrytä puolikypsäksi pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa tai kattilassa. Valuta. Pese ja paloittele purjo ja paprika. Sekoita tofu tasaiseksi vatkaimella, lisää joukkoon suola ja mustapippuri. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 5-7 minuuttia. Nosta kasvikset piiraspohjan päälle ja leivitä tofuseos pinnalle. Paista piirasta noin 20 minuuttia.Ruokalehti 0505
Kasvispiiras
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 125 g | maidotonta margariinia (flora leivonta laktoositon tai sunnuntai laktoositon leivontamargariini) |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1 rkl | vettä |
Täyte: | |
| 150 g | parsakaalia |
| 50 g | purjoa |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 1 kpl | (300g) silken- eli pehmeää tofua |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
Valmistus
- 1
Sekoita pehmeä rasva ja jauhot, hiutaleet ja leivinjauhe. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi ja siirrä kylmään. Pese ja paloittele parsakaali. Höyrytä puolikypsäksi pienessä vesimäärässä mikroaaltouunissa tai kattilassa. Valuta. Pese ja paloittele purjo ja paprika. Sekoita tofu tasaiseksi vatkaimella, lisää joukkoon suola ja mustapippuri. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 5-7 minuuttia. Nosta kasvikset piiraspohjan päälle ja leivitä tofuseos pinnalle. Paista piirasta noin 20 minuuttia.Ruokalehti 0505
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























