Kasvissosekeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele porkkanat, palsternakka ja sipuli. Paloittele myös kesäkurpitsa. Laita ainekset kattilaan ja lisää sen verran vettä, että kasvikset peittyvät.
Lisää joukkoon liemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Siivilöi neste talteen. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella ja lisää nestettä, kunnes keitto on sopivan paksua. Sekoita joukkoon kuivatut yrtit ja tuorejuusto. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Vinkki: Voit käyttää keiton ohentamiseen kasvisten keitinveden lisäksi myös kermaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
106
444
6,0 g
3,5 g
8,8 g
7,7 g
3,7 g
1,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(suolaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli